Vandrarhem i Östhammar blir asylboende #asylkaos

Östhammar i norra Uppland är en av alla dessa totalt vanskötta kommuner i Sverige där politikerna fullkomligt struntat i att sköta sina uppgifter. De har inte brytt sig om att ungdomar har flyttat ut, familjebildningen har varit svag och nativiteten bland svenskar låg. De har inte brytt sig om att småföretag tvingats lägga ned sina verksamheter utan har suttit med armarna i kors och funderat på hur de ska slå sönder de sista resterna av kommunens identitet.

De kom på en lysande idé. Ge bort kommunen till de kolonisatörer som väller in över Sveriges gränser! Ge bort svenskarnas land till somalier, eritreaner, afghaner, irakier, syrier och andra folk som inte borde få sätta sin fot i vårt land!

Nu arbetar politikerna i Östhammar för högtryck med att bjuda in främlingar som på demografisk väg kan ta över Östhammar och Sverige. Redan om tio år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och den utvecklingen vill kommunpolitikerna i Östhammar skynda på.

Peter Nyberg som är kommunchef i Östhammar har tillsammans med Migrationsverket och Östhammars sportklubb ordnat boende för asylsökande. Detta utan att fråga kommunens invånare om lov och utan att reflektera över konsekvenserna för kommunen på lång sikt. Nyberg säger: ”Sveriges kommuner måste dela på ansvaret och hjälpa till i den här ansträngda situationen. Vi har möjlighet att erbjuda de här platserna och då vill vi göra det.” Hur många som kommer är oklart.

Varför Sveriges kommuner ska ta emot somalier, irakier, syrier, afghaner eritreaner och andra folk som inte ens har i vår världsdel att göra borde han förklara istället för att pracka på invånarna i Östhammar dessa migranter som kommer att kosta pengar och bidra till stor social oro på orten och i landet.

Källa och text: här

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Islam, Media, Politik, Sverige och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s