Stenebergsskolans idrottshall på Brynäs i Gävle blir asylboende #asylkaos

Wolther Planck arbetar som kommunens samordnare i flyktingfrågor. Han gör nu vad han kan för att förstöra Gävle genom att ge somalier, eritreaner, irakier, afghaner, syrier och andra folk fritt tillträde till kommunen och fritt uppehälle resten av livet om de så önskar.

Migrationsverket hörde nyligen av sig till kommunen och bad att få skicka dit ett stort antal asylsökande. Kommunpolitikerna beslutade sig snabbt för att ställa upp på den här galenskapen och tog fram lokaler åt dem. En av dessa lokaler är Stenebergssskolans idrottshall som de asylsökande nu ska få bo i.

Kommunen har köpt in madrasser, sängar och annan utrustning till de asylsökande. Men beräknar att 50 asylsökande ska få bo där.

Kommunstyrelsen ordförande Jörgen Edsvik (S) säger på klassiskt totalitärt vis:

Vi behöver alla hjälpas åt. Inom Gävle kommun gör vi allt vi kan för att ställa upp och jag är övertygad om att vi gävlebor kommer att visa solidaritet och medkänsla med de utsatta människor som flyr från krig och terror som kommer till vår kommun.

Han tvingar gävleborna att ta emot människor som inte borde ha fått passera gränsen och sedan kräver han att gävleborna ska bära allt ansvar på sina axlar, medan han själv sitter där med sin höga lön och bor i ett lugnt och tryggt område bland svenskar.

Politikerna är av samma sort. De förstör landet och kräver att andra ska ta ansvar, men själva flyr de alla problem och bor långt bort från mångkulturen.

jorgen-edsvik-s

I ett sådant här område bor Jörgen Edsvik (S), men har tvingar andra att bo tillsammans med somalier, eritreaner, irakier, afghaner, syrier och andra som borde stoppats vi gränsen.

Källa

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Islam, Media, Politik, Sverige och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s