Bredbygården i Bredbyn i Örnsköldsvik tar emot 179 asylsökande #asylkaos

Bredbygården på Junselevägen 22 i Bredbyn i Örnsköldsvik blir asylboende. Migrationsverket har godkänt att Bredbygården inom kort öppnar asylverksamhet. Liksom för många andra asylboenden är det suspekta företagare som ligger bakom, suspekta därför att de ofta försöker dölja sina avsikter och hemlighålla det mesta kring verksamheten för att allmänheten inte ska få veta vad som pågår. Många företagare som parasiterar på en sjuk politik vet innerst inne att de skadar Sverige, men är beredda att låta sitt land gå under för att tjäna lite pengar.

bredbygarden-bredbyn-ornskoldsvik

Bredbygården i Bredbyn tar 179 somalier, eritreaner, syrier, afghaner eller irakier. Bredbyn är snart en by i kaos.

Fastigheten Bredbygården på Junselevägen 22 i Bredbyn i Örnsköldsviks kommun ägs Svenna Strandberg och Björn Svensson. Hela fastigheten hyrs av det nybildade bolaget Bredbyn Gård Vandrarhem AB. I bolagets styrelse finns Lynda Simonsson och Nadima Malki.

Lynda Simonsson finns också med som ledamot i LFG Hellas omsorg AB tillsammans med Rania Düzgün som suppleant.

Vem som äger Bredsjögården och hyr ut fastigheten till Lynda Simonsson är oklart. Det som återstår innan de asylsökande kan flytta in är en besiktning.

Ytterligare att asylboende kommer att öppna i Örnsköldsvik, men kring det boendet råder total sekretess för att myndigheterna vill dölja vilka folkfientliga verksamheter de bedriver.

Källa

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Islam, Media, Politik, Sverige och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s