Muslimska migranter: ”Ska vi råna eller våldta henne ? Allah hade varit glad ” (VIDEO)

En kvinna som åkte samma tåg från Budapest till Wien och kunde arabiska berättade vad migranter pratade om bakom hennes rygg.

Ungersk tv sände en intervju med turist Aida Bulevar som reste med samma tåg som migranter från Mellanöstern och Afrika. Kvinnan bodde i Mellanöstern och kunde arabiska men det visste inte hennes medpassagerare. Hennes berättelse är chockerande. När hon dök upp på Keleti Tågstation i Budapest omringades hon av hotfulla migranter som skrek förolämpningar mot henne och försökte rycka hennes bagage. De visste inte att hon förstådd dem. Aida blev chockad av människor som pissade på stationen , av män som slog sina kvinnor och som använde sina egna barn som nån slags av beskyttelse för att ta sig igenom folkmassan.

Det blev ännu värre på tåget.

Migranter började klättra in via fönster , kastade mat och slet i varandra. Situationen blev allvarligt när invandrare började tala fritt med varandra.

Enligt Aida Bolevar undrade de om dom ska råna ”otrogna” eller våldta henne eftersom hon hade fel klädsel på sig och att Allah hade säkert varit glad. När tåget stannade och Aida var på väg ut försökte migranter stoppa henne och ha som gisslan.

”Vi vill ha pengar , ge oss pengar”

Tyvärr sånt kommer aldrig ut i politisk korrekta media. Politisk korrekthet tillåter inte att man visar sanningen om vilka som egentligen kommer till Europa.

Mördare , socialbedragare , terrorister och pedofiler – tas emot med öppna armar.

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Islam, Media, Politik, Sverige, Världen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s