Antirasisten och kvinnomisshandlaren Kim Fredriksson bakom gruppen: ”Anton Lundin Pettersson just defended his country”

Dagen efter den tragiska händelsen i Trollhättan har sidan ”Anton Lundin Pettersson just defended his country” startats upp. Kvinnomisshandlaren och antirasisten var snabbt ute med att lägga skulden på Sverigedemokraterna. Han påstått att det var SD som startade sidan men var det verkligen så som han skriver på sin blogg Aktuellt Fokus ?

Enligt Facebook och bevis som jag har fått så är det just Kim Fredriksson som administrerade sidan som just nu är borttaget. FredrikssonlundinFredrikssonlundin2

Säger bara: Opps Kim , det gick sisådär den här gången. Rekommenderar att du byter lösenordet.

kimkimlundin

Förutom lögner så är Kim känd också för sin temperament. Han dömdes flera gånger för olaga hot , mordbrand , kvinnomisshandel .

– Jag ska döda dig och skära upp ditt huvud, tillade den då 32-årige Expressen-experten medan han stötte knivspetsen mot hennes arm.

–– Du har 30 sekunder på dig att säga adjö till din dotter, förklarade Fredriksson då, varefter han tog strypgrepp om flickvännen och tryckte till så hårt att hon fick andnöd.

Kvinnan berättade i rätten hur Kim Fredriksson slagit henne i ansiktet efter att ha anklagat henne för att ha slarvat bort ett sim-kort. Hon försökte ta dottern och fly från lägenheten, men stoppades av Fredriksson, som skallade henne, drog henne i håret och matade slag och sparkar över henne inne i barnkammaren där flickan låg i sin säng. Fredriksson förklarade också att han skulle döda henne – kan man läsa på Fria Tider

Förundersökningprotokoll finns att läsa här

Mer om Aftonbladets och Expressens ”högerexperten” hittar du här

UPDATE:

Kära Kim , du administrerade en SIDA , ej GRUPP. Dina desperata och märkliga försökt till försvar får mig bara att skratta.

kimkimlundin2

Annonser
Det här inlägget postades i Media, Sverige och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Antirasisten och kvinnomisshandlaren Kim Fredriksson bakom gruppen: ”Anton Lundin Pettersson just defended his country”

  1. Tor Gustafsson skriver:

    En sjuk djävel. Vad vill han uppnå med sin sida ?

    Gilla

  2. John skriver:

    Vilken otrolig nolla detta skulle kunna vara om det inte vore för de grova misshandlingarna av flickvännen i åsyn av barnet samt uttalade hot inom hörhåll för barnet, detta ger vid handen att Kim Fredriksson är en farlig och mycket labil person som samhället gör bäst i att hålla ett vakande öga på.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s