Turister från Irak låtsas vara flyktingar från Syrien för att lättare få asyl i Europa

Ungern, Röszke. Gränsen där våldsamma invandrare från Mellanöstern och Afrika attackerade den ungerska polisen.

DSC_0055

Många av oss ställer sig frågan vilka är alla dessa migranter som EU vill ta emot och vilken slags hjälp förväntar de sig finna i Europa.

Enligt vänster finns det bara ett svar –  alla  dessa människor flyr från krig och förföljelse. Alla  som ifrågasätter eller förnekar det är rasister. Det finns få länder och politiker som öppet vågar prata om problemet . EU hotar med böter och de mer liberala länderna fördömer och kräver solidaritet.

Men vem ska solidariteten riktas mot? Det finns människor som verkligen behöver hjälp och skydd  te.x den kristna minoriteten som bor i muslimska områden. Det vore inget annat än fel att förvägra de vårt stöd.  Men det finns även de som använder sig av olika ibland olagliga metoder för att utnyttja västvärlden. De här individerna kommer aldrig att få se nån solidaritet från min sida!

Samtidigt kommer jag att fortsätta grubbla över paradoxen – varför rättrogna muslimer som lever enligt koranen och följer profetens ord väljer att fly till det de själva kallar ” smutsiga och otrogna samhällen?”.

Fundera på det du med…

Jag åkte till Ungern för att personligen undersöka hur verkligheten efter senaste tidens flyktinganstormning ser ut och om Ungrare är så onda och rasistiska som media i Sverige beskriver de.

Jag besökte Ungern veckan efter den officiella stängningen av gränserna. Sedan den 15:e september har man infört strängare lagstiftning i syftet att stoppa flyktningvågen från Afrika och Mellanöstern. Jag började min resa i Budapest, en vacker och vänlig stad. Värme och vänlighet från mina Ungerska bröder och systrar kändes vart jag än gick. Även om deras engelska ibland försvårade vår kommunikation så möttes jag alltid av ett leende.

Efter drygt två timmar på tåget kom jag till Szeged som är Ungerns tredje största stad. Det var ingen idé att åka vidare till gränsen då det redan var mörkt ute. Jag visste att det fanns beväpnade soldater som patrullerar stängslet och att vandra i mörkret med bara en ryggsäck på ryggen är inte något de hade uppskattat.

På morgonen nästa dag gick jag till järnvägsstationen för att resa till gränsövergången i Röszke.  Den 17 – kilometer långa resan tog ca en kvart. Jag klev av tåget nästan mitt i ingenstans och började gå mot gränsen med Serbien. Exakt samma väg som flyktingarna tog fast i motsatt riktning.

12039619_1628452280774054_2824440076764797590_nDSC_0030DSC_0043

Efter några få kilometers vandring märkte jag en bil som körde i min riktning. Den såg ut att tillhöra antingen polisen eller tullen. Den stannade vid vägkanten och en som det visade sig vara tulltjänsteman bad om att få se mina dokument. Jag överlämnade mitt polska pass till honom varpå han sa på polska : ”God dag. Är du en reporter?” Vi skrattade tillsammans, han önskade mig en trevlig resa och körde iväg. Jag antar att någon i byn slog larm efter att de sett mig vandrande runt med en ryggsäck.

Under vandringen såg jag högar av kläder, mediciner, sovsäckar, väskor, avföring… Även mat och vatten i obrutna förpackningar som flyktingarna kastade bort fanns bland soporna.

DSC_0075 DSC_0068 DSC_0070 DSC_0072

Jag förundrades av den stora mängden papper som skräpade lite varstans. Visitkort, skolintyg, biljetter, passfodral, visum… Det mesta var sönderrivet och förstört av vädret.

DSC_0101 DSC_0085 DSC_0086 DSC_0094 DSC_0091DSC_009212009565_1628511740768108_2218227876243067768_n

Men min uppmärksamhet fångades särskilt av en bunt papper som såg ut att vara i ganska gott skick. När jag plockade upp ett av arken visade det sig vara ett 30-dagars turistvisum till Turkiet utfärdat för en irakisk medborgare. Det fanns även ett visitkort från en researrangör för resor från Bagdad till Turkiet. De följande dokumenten från samma bunt fick mig att häpna – registrering på asylcentret på ön Samos i Grekland, och ett liknande papper från Serbien…

Visa 001 asyl2 001 asyl1 001 travel 001

Det är ingen överraskning att även de irakiska medborgarna får söka asyl i Europa. Vad som överraskar är hur man förbättrar sina chanser för att tas emot med öppna armar. Denna irakier reste till Turkiet som en turist där han förmodligen gjorde sig av med sitt pass. Vad tyder på det? Jo, det att i Grekland registrerades han som en asylsökande syrier.  Förmodligen en papperslös syrier. Men kreativ var han då inte… Han ändrade bara sitt förnamn och medborgarskap. Födelsedagen ändrades från den 17:e till den 1:a januari vilket är ett standarddatum som ges till papperslösa.

I Röszke fick jag bekanta mig med det sista hindret som flyktingarna vara tvungna att övervinna innan den med mjölk och honung flödande Europa öppnade sig framför dem. Det enorma 4 meter höga stängslet med beväpnade patruller som jag tyvärr inte fick fotografera. Det var ändå minst sagt imponerande…

DSC_0116DSC_0103

Många muslimer har lämnat kvar sina byxor på stängslets taggtråd. Det fanns även ljushuvuden som försökte smälta taggtrådsmonstret genom att göra upp eld under det…

DSC_0128 DSC_0110 12032142_1629186837367265_949619521766662553_n 12042747_1629186640700618_7038825817116612688_n 12042896_1629186500700632_4839183115231957820_n

Efter nästan en hel dags vandring i flyktingarnas fotspår var det dags att återvända till Budapest. Jag blev övertygad om och kan nu bekräfta vad vissa medier uppger – att Europa översvämmas av muslimsk social massinvandring. Av människor som absolut inte flyr från kriget.

Tiden är knapp och vi måste agera. Vi måste organisera oss och sluta blunda för det redan reella hotet som hänger över Europa. Många länder har redan muslimska enklaver. Allt tack vare den naiva och bekväma vänsterpolitiken. Det är dags att säga ifrån! Ungern har gjort det. Nu är det vår tur…

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Islam, Politik, Sverige och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Turister från Irak låtsas vara flyktingar från Syrien för att lättare få asyl i Europa

 1. Dennis skriver:

  Så sjukt..Bra att du skriver om detta..

  Gilla

 2. Patrik Bjurkvist skriver:

  Mycket välformulerat och bra skrivet! Detta hotet är så stort tyvärr så vi vet nog inte ens hälften av det. Det sjuka är att vi i Sverige är så otroligt naiva och blåögda att detta kommer sluta i oerhörd tragedi! Ser tyvärr bara en utväg ur detta läge och det är ett framtida inbördeskrig om inte Sverige vaknar på allvar snarast. Med vänlig hälsning, Patrik

  Gilla

 3. Rick N skriver:

  Jag har undrat var alla identitetshandlingar tar vägen. Det borde ju finnas högar. Som borde tas om hand av (ansvarsfull) myndighet som lagrar och ser om det går att matcha mot någon asylsökande.

  Alltså, jag antar att inte Interpol håller på med sådant här, men jag har tron på dem. Handlingar ska absolut inte överlämnas till svenska myndigheter (möjligen SÄPO, men det är väl inte deras grej heller). Någonstans borde det finnas en instans som kan göra något vettigt med dokumenten och avslöja lögnare.

  Gilla

 4. 2big2jail skriver:

  ”Allt tack vare den naiva och bekväma vänsterpolitiken” Knappast naiva. De följer målmedvetet kalergiplanen, oavsett blocktillhörighet. http://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

  Liked by 1 person

 5. Peter D skriver:

  Jag kollade på M1 (ungerska tv-kanalen som sänder dygnet runt om bl.a. denna folkvandring) förra veckan som visade en husägare som samlade sådana handlingar på sin tomt i utkanten av Szeged.
  Han hittade allt från svenska permanenta uppehållstillstånd till europeiska visum!
  På nästa alla asylansökningar (från Grekland eller Serbien som låg bland skräpen) stod det att de var från Syrien och är födda den 01 januari.
  Efter att tv-teamet fick analyserat dessa handlingar fick de veta att de var riktiga och enligt polisen så gäller det identitetsbyten i stora skalor!
  Han som blev sparkad vid Röszke av kamerakvinnan fick stor uppmärksamhet och därför kom det fram att han var en IS anhängare. Han hann inte radera IS flaggan från sin FB konto. Nu kom han undan och har det bra i Spanien.
  Så visst tror jag på dig Kamil!
  Det är synd att folk som tittar på hjärntvättarprogrammet Rapport inte får ta del av ”riktiga nyheter”

  Liked by 1 person

 6. kalledussin skriver:

  Bra gjort av dig Kamil!!!

  Liked by 1 person

 7. Jan Christensen skriver:

  Kanonbra Kamil… Och mycket avslöjande. Inte konstigt att ”mögelmedia” inte vågar ta in detta… Det skulle ju motbevisa allt det de skriver…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s